Unde am putea găsi specialiști IT

Datorită dezvoltării dinamice în sectorul IT, Moldova a devenit o nouă direcție pentru companiile europene, care externalizează dezvoltarea de software specialiștilor din Moldova. Poziția geografică bună (țara este situată în sud-estul Europei) ne permite să lucrăm pentru clienții occidentali aproape în același fus orar. Diferența de timp față de Europa este doar de o oră. În plus, la Chișinău, capitala Moldovei, se poate ajunge rapid din orice loc din Lumea Veche în doar câteva ore. Intrarea fără viză este disponibilă pentru cetățenii a 100 de țări, inclusiv țările UE.

Pe lângă o geolocalizarea favorabilă, există o serie de motive pentru care companiile aleg externalizarea în Moldova:

  • costuri moderate;
  • specialiști de nivel înalt;
  • mentalitate asemănătoare.

Universitățile din Republica Moldova sunt absolvite anual de sute de ingineri de dezvoltare care, împreună cu cunoștințele unor astfel de tehnologii precum JAVA, JS, PHP, Python, 1C, cunosc suplimentar și limbi străine (engleza, franceza, italiana). Aceste abilități ne permit să deservim un număr mare de clienți din țările europene. La crearea soluțiilor rentabile pentru o gamă largă de necesități în domeniul IT lucrează designerii, paginatorii, dezvoltatorii Front-end și Back-end, analiștii de date și managerii de proiect. Moldova devine un loc ideal pentru cei care au nevoie de specialiști pentru a crea interfețe de utilizator, software și aplicații mobile.

Compania internațională de IT Meta-Sistem implementează cele mai îndrăznețe idei și oferă echipe tehnice creative care să lucreze asupra proiectului. Organizăm activități pentru crearea, lansarea și susținerea ulterioară a proiectului. Percepem produsul și tehnologiile moderne pentru implementarea acestuia. La noi puteți găsi atât o echipă dedicată anume dezvoltării proiectului dumneavoastră, cât și tarifarea orară pentru sarcini unice. Noi formăm propuneri în mod flexibil în funcție de cerințele fiecărui client.