Când nu vă ajută o reproiectare a site-ului?

O reproiectare a unui site web este procesul de actualizare a aspectului unui site web. Mulți proprietari de site-uri web cred că o reproiectare este o soluție universală pentru toate problemele legate de site-urile web. Cu toate acestea, nu este întotdeauna așa. În unele cazuri, o reproiectare nu va fi de ajutor și este nevoie de o altă soluție, cum ar fi o perfecționare sau o actualizare. În acest articol, vom analiza situațiile în care o reproiectare a unui site web nu va fi de ajutor.

Trafic scăzut pe site

Dacă site-ul dvs. are un trafic scăzut, o reproiectare nu va ajuta la rezolvarea problemei. În acest caz, este posibil să trebuiască să faceți o analiză a cuvintelor cheie și să optimizați conținutul pentru motoarele de căutare pentru a crește traficul.

Probleme de utilizare și de navigare

O reproiectare poate îmbunătăți designul, dar nu va rezolva aceste probleme. În schimb, trebuie să vă concentrați asupra utilizabilității și să optimizați navigarea.

Rata de conversie scăzută

Dacă resursa dvs. are o rată de conversie scăzută, este posibil ca problema să nu fie în designul său, ci în conținutul său. În acest caz, trebuie să analizați publicul țintă și serviciile sau produsele oferite pe site și să vă revizuiți strategia de marketing. Acordați mai multă atenție stabilirii pâlniei de vânzări.

Probleme cu funcționalitatea

Dacă platforma dvs. are probleme de funcționalitate, nici o reproiectare nu vă va ajuta. În acest caz, este posibil să trebuiască să vă modificați resursa pentru a elimina problemele de funcționalitate. De exemplu, adăugați formulare de captură sau, dacă paginile se încarcă greu, optimizați încărcarea acestora.

Conținut învechit sau conținut insuficient

Dacă resursa dvs. are un conținut depășit, trebuie să îl actualizați, mai degrabă decât să faceți o reproiectare. De exemplu, dacă paginile dvs. conțin informații despre un produs care nu mai este produs sau alte date care nu mai sunt relevante, ar trebui să eliminați informațiile respective și să adăugați informații noi.

Dacă vă dați seama că o reproiectare nu vă va ajuta să vă atingeți obiectivele, nu disperați. Există și alte soluții care vă pot ajuta să îmbunătățiți performanța resursei dumneavoastră. De exemplu, vă putem oferi să vă refacem site-ul sau să actualizăm conținutul acestuia. De asemenea, putem dezvolta un nou site web de la zero, care va fi în deplină conformitate cu obiectivele dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști în dezvoltare web este pregătită să vă ajute cu oricare dintre opțiuni. Contactați-ne prin completarea formularului pentru a discuta despre nevoile dvs. și a găsi soluția care se potrivește cel mai bine afacerii dvs.