Configurații 1C standard și ne standard pentru evidența de gestiune

Există mai multe modalități de ține evidența de gestiune a companiei. Puteți alege atât din configurațiile standard, cât și din soluțiile dezvoltate cu propriile puteri pentru rezolvarea unor probleme concrete. Care sunt funcțiile potrivite anume pentru compania Dvs. depinde de dimensiunea producerii și de tipologia sarcinilor de afaceri, ce urmează a fi soluționate pentru analiza activității curente a companiei și stabilirea planurilor pentru viitor.

Dacă produsul software în configurarea standard are toate funcțiile necesare pentru realizarea evidenței contabile și de gestiune, atunci versiunea de bază va reprezenta soluția perfectă pentru conducerea afacerii. Pentru a începe lucrul, va fi nevoie să achiziționați licența pentru configurația corespunzătoare. Compania 1C a dezvoltat mii de configurații și aplicații ulterioare pentru a satisface nevoile funcționale ale afacerilor moderne.

Soluțiile standard sunt universale și se potrivesc pentru evidența contabilă în diferite domenii de activitate, pot fi personalizate în funcție de specificul unei anumite companii. Dar pentru versatilitatea configurațiilor standard trebuie să plătiți cu performanța scăzută a programului și cu baze de date voluminoase. Utilizatorul produsului este nevoit să cumpere programul în întregime, deși folosește doar o parte din funcțiile sale.

În ciuda monitorizării regulate din partea utilizatorilor și îmbunătățirii continue a funcționalității, soluția software universală nu acoperă absolut toate nevoile curente ale afacerii. Pentru a adapta soluțiile standard la necesitățile afacerii, este necesară personalizarea programului conform unei companii concrete.

Configurații ne standard pot fi elaborate atât de la zero, cât și prezentate sub formă de programe gata pregătite. Ele conține soluții foarte specializate, concepute ținând cont de particularitățile unei companii concrete. În loc să adaptați o configurație standard, alegeți un produs setat deja pentru funcționarea într-un anumit sector. De exemplu, 1C: Service auto; 1C: Gestionarea unei companii de construcții etc. Dacă decideți să elaborați platforma în mod autonom, veți avea nevoie de serviciile unui dezvoltator de produse IT.

Sunați la numărul 022 857 157 sau completați formularul de pe site-ul nostru pentru a fi contactați de specialiștii companiei Meta-Sistem și a primi o consultare gratuită din partea lor cu privire la implementarea cu succes a configurațiilor standard și ne standard ale programului 1C în compania Dvs.